Tvorba hodnoty optimálnym riadením zdrojov - Košalko, Ivan
Rozvoj talentov a produktívne využívanie ľudského potenciálu. Talenty a silné stránky. Firmy a HR útvary v strategickom smerovaní. Optimalizácia v manažérskom slovníku.