Analýza zmien volebného práva SR v kontexte parlamentných volieb v roku 2016 - Zubro, Tetyana, 1975-
Analýza zmien volebného práva Slovenskej republiky, ktoré sa uskutočnili v posledných rokoch. Ciele právnej úpravy v tejto oblasti a konkrétne zmeny v otázkach financovania a kontroly politických strán a hnutí, ako aj niektoré zmeny pravidiel volebnej kampane, podmienok výkonu volebného práva a usporiadanie volieb v Slovenskej republike.