Ken Moore: Nový pohľad na HR strategický partner "ľudské zdroje" - Moore, Ken
Vrcholový manažment a HR útvary, ako strategický biznis-partner. Čo robia HR lídri, aby sa zlepšili v strategickej oblasti. Hlavné sféry HR manažérov, kde sa môžu rozvíjať a zvýšiť svoj vplyv.