Súčasný jazyk mládeže v anglofónnom prostredí a jeho preklad do slovenského jazyka - Močková Lorková, Zuzana
Skúmanie jazyka mládeže a slangu v rôznych kontextoch. Definovanie slangu a jazyka mládeže. Typické znaky slangu. Preklad jazyka mládeže a slangu.