Komparácia kvality podnikateľského prostredia krajín V4 - Karelová, Klaudia
Porovnanie podnikateľského prostredia regiónu Vyšehradskej štvorky, teda Českej republiky, Maďarska, Poľska a Slovenskej republiky. Vymedzenie pojmu podnikateľské prostredie a jeho uplatnenie v odbornej teórii. Vývoj podnikateľského prostredia V4, pričom dôraz je kladený na obdobie pred a po vstupe krajín V4 do Európskej únie.