Christian Mas – Sothys Paris: "Priniesť zajtra to, čo ešte dnes nebolo možné!" - Bobáň, Václav
Rozhovor s prezidentom medzinárodnej kozmetickej spoločnosti Sothys Paris, Christianom Masom, o úspechu firmy ako aj jej napredovaní a túžbe po pokroku. Luxusná kozmetická značka pre najnáročnejších klientov.