Koniec hotovosti? Švédi jej predpovedajú smrť - Bobáň, Václav
Vo Švédsku chcú do roku 2021 platiť výlučne platobnými kartami alebo prostredníctvom smartfónov. Výhody a riziká bezhotovostných platieb. Diskusie a argumenty. Reakcie analytikov švédskej centrálnej banky Riksbanken.