Joan Pujol alias Garbo - Maarová, Iveta
Operácia Overlord, najväčšia a najkomplexnejšia vojenská operácia všetkých čias by nikdy nebola úspešná bez riskantnej dezinformačnej kampane desiatok tajných agentov, ktorí ju vykonávali v prísnej tajnosti po celej Európe. Jedným z nich bol aj Joan Pujol, ktorý zohral rozhodujúcu úlohu pri vylodení v Normandii, keď dokázal Nemcov presvedčiť, že spojenecká ofenzíva sa bude konať na brehoch Calais.