Agresivita ako manažérska zručnosť - Kazičková, Martina
Negatívne emócie a agresivita v organizáciách a manažmente. Dobrá a zlá agresivita, jej prejavy a ovládanie. Kompetencia a využívanie agresivity. Schopnosti potrebné u manažérov na uskutočnenie svojich plánov.