Komparatívna analýza spotreby elektrickej enerhie, HDP a ekonomicky aktívneho obyvateľstva - implikácie pre vybrané tranzitné ekonomiky - Raneta, Leonid, 1982-
Analýza vývoja spotreby elektrickej energie vo vybraných štátoch a komparácia s údajmi, ako je hrubý domáci produkt a ekonomicky aktívne obyvateľstvo. Údaje o počte pracovnej sily, spotrebe elektrickej energie a HDP (2008 a 2015). Umiestnenie štátov podľa energetickej vybavenosti pracovnej sily (2008 a 2015). Umiestnenie štátov podľa efektívnosti spotreby elektrickej energie (2008 а 2015).