Vyznajte sa: Ako najlepšie riadiť ľudí - Ostertág, Peter
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Koncepcia riadenia a vedenia. Efektivita pracovného výkonu, pracovné prostredie a priestorové možnosti. Charakteristika pracovného prostredia a súlad s charakteristikou spoločnosti.