Siete pre energetické siete - Marianyi, Peter
Otvorené štandardy umožňujúce energetickému priemyslu prepájať rôznorodé systémy s nižšími nákladmi, ktoré poskytujú nové riešenia v prospech výrobcov a konečných užívateľov. Energia budúcnosti – prognózy pre rok 2050 a konkurencieschopnosť.