Ako jednoducho založiť neziskovú organizáciu - Škulavík, Patrik
Definovanie základných inštitútov, ktoré si je nevyhnutné osvojiť pri zakladaní neziskovej organizácii (NO). Právna úprava NO je zakotvená v zákone č. 213/1997 Zb. Založenie NO – postup v štyroch krokoch.