Online marketing: Ako posielať skvelé e-maily správnym ľuďom - Drahošová, Martina
Spôsob propagácie a predaja prostredníctvom posielania e-mailov v rámci marketingových aktivít spoločnosti. Negatívne postoje k e-mailovej komunikácii a využívanie tohto média, ako aj zdieľanie dát a informácií.