Institute of mediation in international economic relations: the meaning and legal regulation - Surma, Liudmila
Mediácia v medzinárodných ekonomických vzťahoch, dôležitosť tohto inštitútu pre subjekty medzinárodných vzťahov, výhody mediácie, právny základ mediácie v medzinárodných spoločnostiach.