Ako správne cieliť svojho zákazníka? Cieľová skupina, segmenty alebo persóny? - Boťanská, Mária
Cieľová skupina je základnou otázkou nielen pri tvorbe produktu a služby, ale akejkoľvek komunikácie či reklamy. Segmentácia zákazníkov je základom pre obchodnú marketingovú stratégiu. Nástroje merania pohybu zákazníkov.