Didactique de ľ expression ecrite sur objectifs academiques en langue etrangere - Rizeková, Iveta, 1961-
Problematika vyučovania akademického písomného prejavu v cudzom jazyku. Stratégie rozvíjania produktívnych jazykových zručností študentov v univerzitnom prostredí. Vlastné skúsenosti autorky nadobudnuté pri výučbe predmetu Odborná francúzština v akademickom prostredí.