Adolescents' Psychological Health during the Economic Recession: Does Public Spending Buffer Health Inequalities among Young People? - Rathmann, Katharina
Vplyv verejných sociálnych výdavkov počas hospodárskej recesie na zdravotníctvo a sociálne programy. Nárast verejných výdavkov a ich súvislosť s rastom zdravotnej a sociálnej starostlivosti. Dávky sociálneho zabezpečenia vo forme vecného plnenia podporných programov.