Poplatok za komunálne odpady na strednom Slovensku – v Banskobystrickom kraji - Bosák, Martin, 1967-
Analýza výšky miestnych poplatkov za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v Banskobystrickom kraji, teda v kraji s najväčšou rozlohou na Slovensku. Priemerná výška poplatkov za komunálny odpad a vyhodnotenie výšky poplatkov.