Poplatky za komunálne odpady na strednom Slovensku – v Žilinskom kraji - Bosák, Martin, 1967-
Analýza výšky miestnych poplatkov za rok 2014 až 2015 za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v Žilinskom kraji, v treťom najväčšom kraji na Slovensku. Výška poplatkov je zvolená v závislosti od vopred stanovených parametrov.