Importance of Family Business for EU Economies - Strážovská, Ľubomíra
Rodinný podnik hrá dôležitú úlohu v mnohých národných ekonomikách. Rôzne typy rodinného podniku, existujúce v krajinách EÚ, osobitne na Slovensku. Analýza vzorov rodinného podniku z kategórie malých a stredných podnikov.