Fiktívny biznis lekára sa skončil trestným oznámením - Hunková, Mária
Trestné oznámenie poisťovne Dôvera na lekára špecialistu pre fakturovanie služieb, ktoré neposkytol. Záznamy o fiktívnych ošetreniach. Zmluvná pokuta pre lekára. Dôležitá revízna činnosť poisťovne.