Úloha učiteľa ako motivačného faktora pri vyučovaní cudzích jazykov - Pašková, Hana
Analýza hlavných motivačných teórií, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri vyučovaní cudzích jazykov. Úloha učiteľa, ktorého cieľom je nielen vytvoriť ale aj udržať motiváciu žiakov počas celého vyučovacieho procesu. Charakteristika najdôležitejších motivačných stratégií, ktoré pomáhajú študentom dosiahnuť najlepšie výsledky pri štúdiu cudzích jazykov.