Productivity Change in a Multisectoral Economic System - Luptáčik, Mikuláš
Odhad nárastu produktivity bez zdrojových údajov o podieloch vstupných faktorov, alebo cenách. Hlavný zdroj zmeny produktivity bol technický pokrok. Hlavným ťahúňom bol kapitál, kým nízkokvalifikovaná pracovná sila prispela negatívne.