Svadba slonov: Bayer kupuje Monsanto - Pressburg, Adrian Peter
Fúzia nemeckej chemickej a farmaceutickej spoločnosti Bayer s biotechnologickým koncernom Monsanto. Posilnenie vedúcej úlohy spoločnosti Bayer ako globálnej inovatívnej spoločnosti v oblasti biologických vied. Najväčšia akvizícia nemeckej firmy v zahraničí. Odvážne vízie Bayeru. Skepsa verejnosti. Najväčší agrochemickí giganti.