Éra e-mailu sa končí, zabíja ho komunikačné maximum - Šalapa, Juraj
Problém komunikačného maxima sa stále zhoršuje aj napriek príchodu iPhonov a iných smartfónov, ktoré by mali zjednodušiť život. Najväčšiu budúcnosť má jednoduchý text. Jednoduchá textová aplikácia umožňuje interakciu s množstvom iných programov. Slack sa snaží preniesť toto riešenie do sféry pracovného e-mailu. V budúcnosti zapne architekt, účtovník a sekretárka ten istý a najmä jeden Program.