Financial market imperfections and corporate investments - Belanová, Katarína, 1978-
Ťažkosti firiem pri získavaní externých finančných zdrojov. Vplyv nedokonalostí finančného trhu na investície automobilových firiem v SR. Vzťah medzi nedostatkami kapitálového trhu a skutočnými investíciami.