Automobilky prekročili magickú hranicu šiestich núl - Kvašňák, Lukáš
Tržby troch slovenských automobiliek tvorili v minulom roku takmer pätinu tržieb celého priemyslu v SR. Výhľad na tento rok zostáva optimistický. Nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily brzdí automobilky v ďalšom raste. Jednoznačným skokanom minulého roka je trnavský závod francúzskej automobilky PSA Group. Volkswagen prekonáva rekordy. Subdodávatelia expandujú.