Význam outsourcingu pre podnik a jeho využívanie v praxi - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Popis procesu outsourcingu s dôrazom na jeho výhody a riziká a identifikácia aktuálnych trendov vo využívaní outsourcingu vo svete ako jedného z kľúčových manažérskych nástrojov.