Cudzinci zachraňujú slovenskú ekonomiku - Nejedlý, Tomáš
Slovensko ako zaujímavá destinácia pre pracovné sily zo zahraničia. Rozmach ekonomiky a nový pohyb pracovných síl. Monitorovanie štátnymi úradmi. Nedostatok kvalitnej pracovnej sily. Dôležitá úloha - aktivovať marginalizované skupiny. Zložitá a zdĺhavá administratíva spojená so zamestnávaním zahraničných pracovníkov. Konkurencia V4.