Impact of dollarization on channels of monetary policy - Dráb, Ján
Vývoj dolarizácie a aktuálny dopad na menovú politiku v Srbsku ako aj jej vplyv na reálnu aktivitu cenovej hladiny. Úrokové sadzby a štruktúra držby peňazí (dináre vs. cudzia mena). Národna banka Srbska a objem dinárov v obehu.