Úloha malých a stredných podnikov v rozvoji regiónov Slovenskej republiky - Hrabovská, Zuzana
Zhodnotenie postavenia malých a stredných podnikov na základe vybraných kvantitatívnych ukazovateľov a náčrt možných nástrojov stimulácie podnikateľského prostredia na úrovni regionálnych samospráv v Slovenskej republike.