Severity of export and import trade discrepancies in Slovak Republic - Workie Tiruneh, Menbere
Medzinárodný obchod zohráva významnú úlohu v hospodárstve Slovenskej republiky, ako jednej z najotvorenejších ekonomík v Európe. Štatistika objemu dovozu a vývozu v priebehu posledných dvoch desaťročí. Nezrovnalosti na strane dovozu a vyjadrenia obchodných partnerov. Protistrany s najväčším rozsahom chybných praktík.