Riešenie úloh obchodného cestujúceho v MatLabe - Čičková, Zuzana, 1978-
Možnosti riešenia úlohy obchodného cestujúceho v systéme MatLab použitím modulu Optimization toolbox. Stručný popis toolboxu spolu s jeho možnými nastaveniami. Ukážka riešenia na testovacích dátach dokumentuje použiteľnosť tohto toolboxu na riešenie úloh obchodného cestujúceho.