Analýza Kayaovej identity pomocou klastrovej analýzy - Reiff, Marian, 1978-
Analýza Kayovej identity pomocou klastrovej analýzy. Kayová identita dáva do súvisu ekonomický rast, spotrebu energie a emisie oxidu uhličitého. Na základe dát z Eurostatu konkrétne hrubý domáci produkt na osobu, spotrebu energie na osobu a emisií skleníkových plynov na osobu a za pomoci Wardovej metódy.