Analýza vývoja elekromobilov na Slovensku - Šofranková, Beáta
Analýza súčasného vývoja elektromobilov na Slovensku a v Európskej únii. Súčasná ponuka modelov elektromobilov na slovenskom trhu a analýza vývoja infraštruktúry pre elektromobily jazdiace na slovenských cestách.