Podpora predaja regionálnych produktov na Slovensku - Krnáčová, Paulína, 1983-
Problematika označovania regionálnych produktov na Slovensku. Zvyšovanie záujmu spotrebiteľov o tieto produkty. Odporúčané formy podpory predaja regionálnych produktov na Slovensku, ktoré budú viesť k zvýšeniu ich predajnosti a k celkovému rozvoju tejto oblasti.