Zásoby z účtovného a daňového hľadiska - Kolenová, Iveta
Základný prehľad o jednotlivých druhoch zásob, ich oceňovaní, účtovaní a evidovaní s názornými príkladmi. V závere článu sú uvedené vzory: smernica pre zásoby, inventúrny súpis majetku, inventarizačný zápis.