Perspektíva rýchlo rastúcich podnikov v terciárnom sektore na Slovensku - Krošláková, Monika, 1975-
Analýza a zdokumentovanie existencie rýchlo rastúcich firiem v sektore služieb na Slovensku. Definovanie základných pojmov – rýchlo rastúce podniky (high-growth enterprises HGE). Dôležitá funkcia malých a stredných podnikov v sektore služieb.