Špecifické prípady pri platení daňovej licencie - Vanková, Lucia
Rok 2016 je v poradí tretím rokom, v ktorom platí inštitút minimálnej dane, resp. daňovej licencie. Povinnosť platenia daňovej licencie sa testuje na základe výšky daňovej povinnosti vykázanej v daňovom priznaní za príslušné zdaňovacie obdobie. Ilustračné príklady.