BOZP platí pre každého - Matulková, Mariana
BOZP zahŕňa v sebe dve funkcie: bezpečnosť práce a ochrana zdravia pri práci. Ciele BOZP. BOZP musia zabezpečovať všetci zamestnávatelia. Ústredný orgán štátnej správy pre BOZP. Nadnárodné štandardy pre BOZP. Európska agentúra pre BOZP. Novely zákona v roku 2015. Základné ustanovenia zákona o BOZP.