Antidiskriminačné a individuálne pracovnoprávne spory podľa nového CSP - Mičudová, Tatiana
Od 1. 7. 2016 je účinný zákon č. 160/2015 Z. z. Civilný sporový poriadok , ktorý schválila Národná rada SR dňa 21. 5. 2015. Právna úprava civilného sporového procesu obsiahnutá v CSP nahradila dovtedajšiu právnu úpravu podľa zákona č. 99/1963 Zb. Občianskeho súdneho poriadku v z. n. p.