Trestná zodpovednosť právnických osôb - Mičudová, Tatiana
Dňa 13. 11. 2015 Národná rada Slovenskej republiky prijala zákon o trestnej zodpovednosti právnických osôb a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý bol v Zbierke zákonov publikovaný ako zákon č. 91/2016 Z. z. Zákon o trestnej zodpovednosti právnických osôb nadobudol účinnosť dňa 1. 7. 2016.