Financovanie základných škôl, stredných škôl a školských zariadení a vzdelávanie - novela zákona - Trizuliak, Tibor
Zdroje financovania škôl materských, základných, stredných, verejných, súkromných, cirkevných. Štruktúra finančných prostriedkov. Financovanie rozvojových projektov. Vzdelávacie štandardy. Obec, obecná školská rada.