Komplikované vzťahy v práci manažéra - Rolková, Monika
Je možné, aby manažér bol "zadobre" aj s nadriadenými aj podriadenými? Je možné, aby robil také rozhodnutia, ktoré mu vnútorne vyhovujú a zároveň sú prospešné pre podnik? Politické správanie. Deštruktívne správanie zamestnancov a postoj manažéra.