Podpora duálneho vzdelávania na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Nekolová, Veronika, 1984-
Prepájanie teórie s praxou je čoraz dôležitejším prvkom nielen na zahraničných vysokých školách a univerzitách, ale aj na Slovensku. Vypracovanie a návrh komunikácie pre spoločnosť IBM v rámci Ekonomickej univerzity v Bratislave prostredníctvom výučbového predmetu IBM Academy.