Súčasný stav a vývojové tendencie na trhu práce - Nekolová, Veronika, 1984-
Súčasný stav na trhu práce ako aj tendencie jeho vývoja. Duálne vzdelávanie je systém a prepojenie všeobecného a odborného teoretického vzdelávania s praktickou prípravou u konkrétneho zamestnávateľa. Odchýlky a nerovnováha ponuky a dopytu pracovných síl na trhu práce.