Elektronické schránky pre právnické osoby a ich dosah a účinok - Beracka, Ondrej
Elektronické schránky majú nahradiť klasické poštové podania a listinné vedenie sporov a podaní. Ide o prelomový spôsob komunikácie a vedenia konaní s právnickými osobami. Doteraz nie je jasná predstava dotknutých orgánov, ako to vlastne bude prebiehať v praxi.