Inovácie v retailovom biznise : ako vytvárať inovácie - Paholková, Barbora
Identifikovanie oblasti nespokojnosti zákazníkov pri nakupovaní v supermarkete a navrhnutie inovačných riešení na odstránenie týchto problémov. Proces vytvárania a aplikovania inovácií v podnikoch v maloobchodnom segmente.