Organisational and cultural factors of employee engagement in the Slovak health sector - Ali Taha, Viktória
Koncept angažovanosti zamestnancov. Miera angažovanosti zamestnancov v slovenskom zdravotníctve. Korelácia medzi organizačnými (kultúrnymi) fakrtormi a mierou angažovanosti zamestnancov v zdravotníctve.